امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 



گوگل: امروز ما طرحی رو برای توسعه دوباره چهار سایت – مکان هایی که در حال حاظر در اونها دفتر داریم، اما امیدوارم بتونیم به طور چشمگیری فضاش رو افزایش بدیم – در Mountain View به شورای شهر دادیم. این اولین باری هست که ما دفاترمون رو از ابتدا خودمون طراحی میکنیم و امیدواریم طرح های  Bjarke Ingels از BIG و Thomas Heatherwick از Heatherwik Studio بتونه محل کار بهتری رو برای ما فراهم کنه.

ایده کلی خیلی ساده هست. به جای ساخت ساختمان های سیمانی غیر قابل حرکت، میخوایم سازه های بلوکی شکل و سبکی رو که میشه برای هر جنبه کاری جدیدی که میخوایم حرکتش بدیم رو بسازیم. (برای مثال تیم ماشین های خودران ما خیلی نیازهای متفاوتی رو با تیم مهندسان جستجو مون از لحاظ فضای کاری دارن.) سایبان های بزرگ شفاف، هر سایت رو میپوشونن، و در عین حال که آب و هوای داخل رو کنترل میکنن، به هوا و نور اجازه ورود میدن. با درختان، فضاهای سبز، کافه ها و مسیرهای دوچرخه که از بین این سازه ها عبور کرده اند، میخوایم مرز بین ساختمان هامون و طبیعت رو از کمرنگ کنیم.

 

 



 

 

قطعاً این پروژه چیزی بیشتر از فضاهای کاری هست؛ درباره همکاری بیشتر با مردم محلی هم هست. به همین خاطر، مسیرهای دوچرخه رو و فرصت های شغلی کوچک زیادی رو، مثل رستورانها، ایجاد کردیم. همینطور امید داریم که زندگی جدیدی رو به محیط بینظیر منطقه بدیم از بهبود زیستگاه طبیعی جغدها تا تعریض آب راه ها. و خودمون رو موظف کردیم تا هرکاری رو برای صرفه جویی در مصرف انرژی انجام بدیم – قرارداد جدید ما برای تعویض انرژی های مصرفیمون در North Bayshore با انرژی های قابل جایگزینی جزیی از توسعه این طرح به حساب میاد.

ما 15 سال پیش Mountain View رو برای دفتر مرکزیمون به خاطر زیبایی ساحلش، نزدیکی به دانشگاه های عالی، محیط خانوادگی و شانس کار در شهری در قلب Silicon Valley ، انتخاب کردیم. امروز، ما میخوایم نه تنها فضایی اداری برای خانه گوگل بسازیم، بلکه برای شهری که این همه در کنار ما بوده هم کاری کنیم.

 

این رندر نمایانگر بازگرداندن فضای طبیعی به اطراف Permanente Creek (رودخانه ای در کالیفرنیا) ، اطراف محل پروژه هست. به هیچ وجه نمیتونید حدس بزنید که یه ساختار سخت برای پارکینگ خودرو زیر این فضای سبز وجود داره. با این پارکینگ تلفیقی، ترافیک منطقه کاهش پیدا میکنه، و فضای امن تر و جذاب تری رو برای قدم زدن یا دوچرخه سواریِ مردم ایجاد میکنه.

 

تو این رندر، Huff Avenue (خیابان Huff) به یه سطح مشبک نرم برای عابرین و دوچرخه سواران تبدیل شده. سایبان شفاف ساختمان بالا رفته تا به Green Loop اجازه عبور از وسط ساختمان رو بده، جایی که کافه ها و فروشگاه های محلی قرار میگیرن.

 

این رندر، شمال غربی طرح ساختمان Charleston South رو نمایش میده.حصار بزرگ و شفاف، مرز بین فضای داخل و خارج رو کمرنگ میکنه. این سایبان ها در حالی که فضا رو از محدودیت های معماری سنتی مثل دیوارها، پنجره ها و سقف ها رها میکنن، آب و هوا، آلودگی و صدا رو هم تنظیم میکنن . کافه ها و مغازه های محلی همسطح زمین به مسیرهای ورودی زیر سایبان ها باز میشن.

 

 

این رندر نمای غربی طرح ساختمان Shoreline رو نمایش میده. سایبان های کنار Shoreline Boulevard (بلوار Shoreline) به بازار اصلی با فضاهای مشاغل کوچکتر باز میشه. در کنار خیابان، ساختمان های 2 یا 3 طبقه وجود دارن که با حرکت به سمت  مرکز سازه ها، ساختمان ها هم بلندتر میشن.

 

این رندر نمای داخلی و غربی ساختمان Charleston South رو نمایش میده. زیر سایبان، قطعه های ساختمان مانند مبلمان عمل میکنند – سبک، با قابلیت جابجایی و چینش مجدد. این قطعه ها، فضاهای روستایی مانند کوچکی رو شکل میدند که کارکنان میتونند در اونها کار یا استراحت کنند. Green Loop از وسط ساختمان عبور میکنه. حلقه دور سایبان سازه ای رو برای دوچرخه سواری و قدم زدن فراهم میکنه.

 

 

جستجو

دانلود کنید

Facebook
Facebook
Google
Google

Go to top

CGCube. استفاده از مطالب سایت تنها با ذکر منبع مجاز است